“Google Werkt Aan Drie Pixel-horloges“

Android Wear 2.0 smartwatchesVolgens de laatste geruchten werkt Google aan drie Pixel-horloges waarmee het bedrijf wil gaan concurreren met andere smartwatches zoals de Apple Watch.

Dit bericht is afkomstig van de tech-lekker Evan Blass, een doorgaans zeer betrouwbare bron. Hij schrijft in een Tweet dat Google naast de Pixel 3, Pixel 3 XL en de tweede generatie Pixel Buds ook de eerste Pixel-smartwatch zal introduceren.

Tijdens de Google I/O kregen we weinig te horen over Wear OS. Toch zou Google dus hard werken aan nieuwe producten met dit besturingssysteem. Volgens Evan Blass krijgen we de Pixel-smartwatch tijdens de jaarlijkse hardware-aankondigingen in oktober te zien. Een Duitse blog schrijft zelfs dat Google aan drie verschillende varianten werkt met codenamen Ling, Triton en Sardine.

Alle drie de Pixel-horloges zouden draaien op een nieuwe en energiezuinige Qualcomm-processor, die continu naar spraakcommando’s luistert. Er is 1GB werkgeheugen aanwezig en ondersteuning voor 4G en GPS. Waarschijnlijk wil Google met de Pixel-horloges net als met de Pixel-smartphones vooral laten zien wat er allemaal mogelijk is.

via [iculture]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.