“Nieuwe Foto ‘Nokia 9’ Toont Vijf Cameralenzen”

Nokia-vijf-cameras-smartphone-ZeissDe website IT Home heeft een foto gedeeld waarop een aankomende Nokia-smartphone te zien zou zijn. Het valt op dat de smartphone beschikt over vijf cameralenzen aan de achterzijde.

Eerder schreven wij al dat de Nokia 9 volgens de geruchten beschikt over een opmerkelijke camera. Een nieuwe gelekte foto laat opnieuw deze camera zien. In tegenstelling tot op de meeste smartphones zien we niet één of twee lenzen, maar vijf cameralenzen die in een cirkel achterop zijn geplaatst. Ook zien we een LED-flitser en een lichtsensor.

Op de foto zien we dat de camera’s zijn gemaakt door de Duitse lensfabrikant Zeiss. Zeiss maakt al sinds 2017 camera-apparatuur voor Nokia.

HMD Global, de fabrikant die verantwoordelijk is voor de Nokia-smartphones, nam een aantal weken geleden het PureView-merk van Microsoft over. Onder het PureView-merk werden camera’s met veel megapixels op de markt gebracht. Mogelijk is de nieuwe smartphone met vijf cameralenzen de eerste PureView-smartphone die HMD Global op de markt zal brengen.

Nokia-9-vijf-cameras

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.