Google Verzamelt Negatieve Video’s Over Pixel 3 XL

Google-Pixel-3-XL-fotoGoogle verzamelt video’s waarin wordt gesproken over de nog onaangekondigde Pixel 3 XL. Het gaat echter om negatieve YouTube-video’s waarin mensen vooral klagen over de grote notch in het scherm. Wat wil Google precies doen met deze video’s?

Details en foto’s van de aankomende Pixel 3 XL zijn al tig keren uitgelekt, waardoor veel tech-YouTubers hun mening al hebben gegeven in een video. De meeste YouTubers zijn echter niet te spreken over de Pixel 3 XL, omdat de smartphone een grote notch “inkeping” heeft aan de bovenkant van het scherm. Zelfs met deze grote notch heeft de Pixel 3 XL alsnog een grote kin aan de onderkant van het scherm.

Google wil de video’s verzamelen om tijdens de officiële introductie een compilatie te laten zien. Maar aangezien de meeste video’s negatief zijn kan dit twee dingen betekenen. Het kan zijn dat Google wil uitleggen waarom ze voor deze grote notch hebben gekozen, maar het kan ook zijn dat Google stiekem met een heel ander toestel komt, zonder notch.

Op 9 oktober zal Google de Pixel 3 XL officieel introduceren, dus pas dan weten wij wat Google precies van plan is met de verzamelde video’s. Alhoewel de kans klein is dat de Pixel 3 XL er uiteindelijk totaal anders uitziet, zou dit wel een hele mooie stunt van Google kunnen zijn. De komende weken krijgen wij hierover vast meer te horen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *