Prototype Nokia 9 Te Zien Op Foto’s

Nokia-9-prototypeDe afgelopen weken horen wij erg veel over een aankomende Nokia-smartphone met een wel heel opvallende camera op de achterkant. Nu is dit toestel alweer opgedoken op een foto, waar we opnieuw aan de achterkant maar liefst vijf cameralenzen tegenkomen.

De bovenstaande foto zou zijn gemaakt in China en toont een prototype van HMD Globals volgende Nokia-smartphone. Waarschijnlijk gaat het om de Nokia 9. Eén ding valt op aan dit toestel en dat is de camera. De smartphone heeft niet één of twee camera’s en zelfs niet drie zoals de Huawei P20 Pro. De Nokia 9 heeft maar liefst vijf camera’s aan de achterkant zitten. Naast deze lenzen zit nog een LED-flitser en waarschijnlijk een infrarood-focussensor. Dit geheel vormt een zeshoekige opstelling.

De smartphone beschikt over een glanzende, mogelijk glazen, achterkant met een metalen frame. Geruchten spreken verder over een in-display vingerafdrukscanner en een Snapdragon 845-processor. Wanneer HMD Global de Nokia 9 officieel zal introduceren is nog onduidelijk.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.