Ulefone-smartphones In De Aanbieding Tijdens Brand-sale

Ulefone-smartphoneTijdens een brand-sale die loopt tot 7 oktober zijn de smartphones van het merk Ulefone aantrekkelijk afgeprijsd. Zo kun je de komende week een smartphone met een 13.000mAh accu aanschaffen voor minder dan 250 euro, of een subtiele mid-range smartphone met groot scherm voor 140 euro.

Eens in de zoveel tijd zijn er acties waarbij alle toestellen van een smartphonemerk in de aanbieding zijn. Ditmaal gaat het om toestellen van Ulefone. Neem nou bijvoorbeeld de Ulefone Power 5, een opmerkelijke smartphone vanwege de accu met een capaciteit van maar liefst 13.000 mAh. Dit is vier keer meer dan gebruikelijk is, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om een lege accu.

Ook de rest van de specificaties zijn dik in orde. Zo beschikt de Power 5 verder over een 6-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2160 pixels, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 21MP + 5MP dual-camera aan de achterkant en een 5MP + 13MP dual-camera aan de voorkant. De Ulefone Power 5 kost tijdelijk slechts €226.

Ulefone-Power-5

Ben je opzoek naar een minder extreem toestel, dan kun je kiezen voor de Ulefone X met een rustig design. Deze mid-range smartphone heeft een 5.85-inch scherm met dunne randen, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 16MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 3300 mAh accu. De smartphone draait op Android 8.1 (Oreo) en kost tijdelijk slechts €139.

Ulefone-X

Er zijn nog een hoop andere toestellen in de aanbieding. Ga naar deze pagina voor een volledig overzicht van de Ulefone Brand Sale.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.