Gaming-smartphone Xiaomi Black Shark 2 Te Zien Op Renders

Xiaomi-Black-SharkBij de keuringsinstantie TENAA zijn renders opgedoken van de Xiaomi Black Shark 2, de opvolger van de Black Shark gaming-smartphone. De renders tonen dat het design van de nieuwe smartphone op een aantal punten verschilt met het design van de eerste Black Shark.

Sinds de introductie van de Razer Phone hebben verschillende andere fabrikanten besloten om ook een gaming-smartphone te introduceren. Zo kennen we naast de Razer Phone ook de Xiaomi Black Shark en de Asus ROG Phone. Xiaomi werkt al aan een opvolger van de Black Shark, die nu is opgedoken bij de keuringsinstantie TENAA. Op TENAA zijn onder andere de onderstaande renders geplaatst.

Xiaomi-Black-Shark-2-TENAA

Wat gelijk opvalt is dat Xiaomi de lenzen van de dual-camera aan de achterkant nu onder elkaar heeft geplaatst. De dual-camera op de eerste Black Shark is horizontaal geplaatst. Ook zien we de vingerafdrukscanner nu aan de achterkant, terwijl die bij de eerste Black Shark aan de voorkant zit.

Volgens de laatste informatie beschikt de Black Shark 2 over een 5,99-inch scherm en net als zijn voorganger over een 4000 mAh accu. Meer details over de specificaties hebben wij nog niet, maar de kans is groot dat de smartphone beschikt over een Snapdragon 845-processor in combinatie met 8GB werkgeheugen.

Volgens de TENAA-lijst kan de smartphone al in het vierde kwartaal van dit jaar op de markt verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.