OnePlus Vestigt Zich In Nederland

Silk-White-Limited-Edition-OnePlus-6OnePlus heeft via een persbericht laten weten dat het bedrijf zich heeft gevestigd in Nederland. OnePlus heeft de vestiging geopend in Amsterdam. Het bedrijf wil zich focussen op  de verdere ontwikkeling van OnePlus op de Nederlandse markt.

Uit een recent marktonderzoek van Counterpoint research blijkt dat OnePlus zich nu op de vierde plek bevindt in de top vijf premium smartphone OEM’s in West-Europa. In mei startte OnePlus al een samenwerking met de Nederlandse smartphone-retailer Belsimpel. De eerste maand na de samenwerking was de OnePlus de bestverkochte smartphone van Belsimpel. Kortom, er is veel vraag naar OnePlus-smartphones in Nederland.

“De Nederlandse community is wereldwijd een van de snelst groeiende en met het openen van een toegewijd lokaal kantoor hopen we hen nog meer te kunnen supporten. Wij blijven onszelf continu uitdagen om de OnePlus ervaring naadloos te laten verlopen, daarom werken we nu met iDeal voor een vlotte aankoop. Onze Nederlandse gebruikers verwachten alleen het allerbeste van ons, en wij zijn ervan overtuigd dat we deze verwachtingen kunnen waarmaken”, aldus OnePlus co-founder Carl Pei.

Op 17 oktober zal OnePlus de OnePlus 6T introduceren. Waarschijnlijk verwacht OnePlus veel interesse voor dit toestel vanuit Nederland.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *