Huawei Start Uitrol Android Pie Voor Huawei Mate 10 Pro

Huawei-Mate-10-Pro-kleurenHuawei is in Europa begonnen met de uitrol van de Android 9.0 (Pie)-update voor de Huawei Mate 10 Pro. Toestellen met versienummers BLA-L09 en BLA-L29 krijgen de update met de EMUI 9.0-schil nu binnen.

De Huawei Mate 10 Pro met modelnummers BLA-L09 en BLA-L29 zijn uitvoeringen die in Europa verkocht worden. Deze uitvoeringen ontvangen nu een update naar EMUI 9.0, de schil van Huawei die is gebaseerd op Android 9.0 (Pie).

De update brengt onder andere prestatie- en beveiligingsverbeteringen met zich mee. Ook kun je nu navigeren met behulp van “gestures” en is er een GPU Turbo-modus toegevoegd. Deze modus zorgt voor een boost tijdens het spelen van spellen, waardoor je een stabielere game-play krijgt.

huawei-mate10-pro

De Huawei Mate 10 Pro beschikt onder andere over een 6-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2160 pixels, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 20MP + 12MP dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 4000mAh accu en een vingerafdrukscanner.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.