Gelekte Videopromo Bevestigt Details Huawei Mate 20

huawei-mate-20-pro-kleuren-achterkantOp het internet is een promo/teaser opgedoken waarin veel details van de Huawei Mate 20 getoond worden. De video is ondertussen weer offline gehaald, maar niet voordat verschillende media de details van de video hebben overgenomen.

Dankzij de promo/teaser kunnen we nu een hoop details bevestigen. Zo weten we dat de Mate 20 onder andere over de krachtige Kirin 980-processor beschikt in combinatie met maar liefst 8GB werkgeheugen en 512GB opslagruimte. De Mate 20 komt ook in uitvoeringen op de markt met minder werkgeheugen en opslagruimte.

Ook toonde de video duidelijk het scherm van de smartphone, waardoor we weten dat het scherm van de Huawei Mate 20 een kleine regendruppel-notch krijgt. Dit scherm heeft een hele kleine rand en aan de achterkant zit een asymmetrische set van 3 camera’s.

Huawei zal de Mate 20 over twee weken officieel presenteren, maar het ziet ernaar uit dat we voor weinig verrassingen komen te staan. Alleen de adviesprijs is nog niet uitgelekt.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.