LG Introduceert Wear OS-smartwatch Met Klassieke Wijzers

LG-Watch-W7LG heeft een nieuwe smartwatch geïntroduceerd die draait op Wear OS. De LG Watch W7 heeft een 1,2-inch LCD-scherm met conventionele (mechanische) wijzers.

LG heeft samengewerkt met de Zwitserse horlogemaker ‘Soprod’. Soprod zorgde voor de integratie van de mechanische wijzers in de LG Watch W7. De wijzers zijn tussen de touchscreen-laag en het lcd-paneel geplaatst. Het scherm heeft een resolutie van 360 bij 360 pixels. Aan de zijkant zitten twee knoppen en één draaiwiel.

Intern beschikt de LG Watch W7 over een Snapdragon Wear 2100-processor, 768MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte en een 240mAh accu. De smartwatch heeft een waterdichte behuizing (ip68) en ondersteuning voor IEEE 802.11n en Bluetooth 4.2 LE. Er is geen ondersteuning voor 4G.

Voor het meten van activiteiten beschikt de smartwatch onder andere over een accelerometer, gyroscoop, kompas en barometer. Ook is een ‘Just Watch’-modus aanwezig, waarbij alle slimme functies worden uitgeschakeld en de LG Watch W7 als gewone horloge te gebruiken is. In deze modus heeft de Watch W7 een accuduur van 100 dagen. Met Wear OS ingeschakeld is de geschatte accuduur ongeveer 2 dagen.

De LG Watch W7 is vanaf 7 oktober te bestellen voor 449,99 euro. De smartwatch is vanaf 14 oktober verkrijgbaar.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.