Facebook Messenger Krijgt Binnenkort ‘unsend’-functie

Facebook-MessengerFacebook heeft eerder dit jaar bekendgemaakt dat het bedrijf werkt aan een ‘unsend’-functie. CEO Mark Zuckerberg kan deze functie al langer gebruiken, maar binnenkort zal deze functie ook naar de reguliere gebruikers worden uitgerold. Wanneer precies is nog onduidelijk. 

Ondanks dat we niet weten wanneer iedereen toegang krijgt tot de ‘unsend’-functie, weten wij nu wel hoe de functie er uit komt te zien. Er zijn namelijk screenshots opgedoken van deze functie. Door een bericht ingedrukt te houden zal er een optie verschijnen om het verzenden van een bericht ongedaan te maken. Wanneer je op “Unsend Message” klikt krijg je een waarschuwing waarin staat dat het bericht zowel bij jou als bij je chatgenoot zal verdwijnen.

Facebook-Messenger-unsend

De ‘unsend’-functie kan gebruikt worden wanneer je per ongeluk verkeerde informatie stuurt of iets zegt waar je snel spijt van hebt. Waarschijnlijk kun je niet zomaar alle berichten verwijderen. We verwachten dat er bij Facebook Messenger net als bij WhatsApp een tijdslimiet aan de functie zit verbonden. Zo kun je bij WhatsApp alleen berichten verwijderen die niet ouder zijn dan 1 uur en 8 minuten.

Facebook test de ‘unsend’-functie momenteel bij een zeer kleine groep mensen. We verwachten dat het nog wel een aantal maanden kan duren voordat de functie voor iedereen beschikbaar is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.