Samsung Galaxy S10 Komt In Drie Uitvoeringen

Samsung-Galaxy-S10-Ice-UniverseDe Samsung Galaxy S9 was ten opzichte van de Galaxy S8 geen hele grote update, maar we verwachten dat dit bij de Galaxy S10 wel het geval zal zijn. De Koreaanse fabrikant heeft nu alvast drie nieuwe modellen in China geregistreerd, waardoor we kunnen bevestigen dat de Galaxy S10 in verschillende uitvoeringen op de markt zal verschijnen.

Door China Ministry of Industry and Information Technology (CMIIT) zijn drie uitvoeringen van de Samsung Galaxy S10 gecertificeerd. Samsung zal de SM-G970F, SM-G975F en SM-G973F op de markt brengen.

De SM-G970 en SM-G973 krijgen beide een 5,8-inch scherm. De SM-G970 zou een enkele camera hebben, terwijl de SM-G973 is uitgerust met een dual-camera. De SM-G975 is een grotere uitvoering met een 6,44-inch scherm. Ook krijgt deze uitvoering drie camera’s aan de achterkant en twee aan de voorkant. Als laatste zou Samsung werken aan een 5G-variant van de 6,44-inch uitvoering. De 5G-variant zal alleen in een aantal landen worden aangeboden, omdat 5G in veel landen de komende jaren nog niet gebruikt zal worden.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.