Oxygen Updater Kan OnePlus-smartphones Niet Langer Updaten

OnePlus-Oxygen-OSOnePlus gebruikers kunnen vanaf nu niet meer de nieuwste software-update downloaden via de Oxygen Updater-app. Vanwege een wijziging op de servers van OnePlus werkt de app niet meer en moeten gebruikers voortaan wachten op de langzamere uitrol van OnePlus zelf.

Met de Oxygen Updater-app was het mogelijk om de nieuwste updates gelijk te downloaden zodra er nieuwe OTA-updates op de servers van OnePlus werden geplaatst. De app was erg geliefd en had meer dan 100.000 installaties in de Play Store. Ongeduldige OnePlus-fans hoefden dankzij de Oxygen Updater niet meer te wachten op de gefaseerde uitrol van OnePlus, maar konden de updates direct downloaden en installeren.

Mensen die de Oxygen Updater-app nu openen krijgen echter een foutmelding te zien. De ontwikkelaars van de app laten weten dat een wijziging in de updateservers van OnePlus de functionaliteit van de app kapot heeft gemaakt en dat hier tot nog toe ook nog geen oplossing voor is gevonden. Ze geven aan dat ze bang zijn dat er geen oplossing mogelijk is voor het huidige probleem. Voorlopig ziet het er dus naar uit dat OnePlus-gebruikers voortaan langer moeten wachten op de nieuwste OTA-updates.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.