Huawei Mate 20 Pro Ontvangt Update Met Camera-verbeteringen

Huawei-Mate-20-proDe Huawei Mate 20 Pro heeft zojuist de eerste update ontvangen. De update brengt vooral verbeteringen voor de camera met zich mee. Zo zijn er nieuwe filters, effecten en een AI Zoom-optie toegevoegd.

De Mate 20 Pro is de nieuwste vlaggenschip-smartphone van de Chinese fabrikant Huawei. Vlak voor de release heeft Huawei nog een update uitgerold met daarin een aantal nieuwe features.

Na het installeren van de update zijn er een aantal extra filters en effecten beschikbaar voor foto’s en video’s. Ook introduceert de update de AI Zoom-functie. Met AI Zoom is het mogelijk om tijdens het filmen in te zoomen op de belangrijkste delen van het beeld en tegelijkertijd de juiste focus te behouden. De zoom past zich automatisch aan door te kijken naar de belangrijkste object in beeld. De Mate 20 Pro ondersteunt 3x optische zoom.

Daarnaast brengt de update met versienummer 9.0.0.126 de nieuwste beveiligingsupdate met zich mee. De update is 491MB groot en zal in fasen worden uitgerold. Je ontvangt automatisch een bericht wanneer de update klaarstaat, maar je kunt ook handmatig controleren via ‘Instellingen’ > ‘Systeem’ > ‘Software-update’.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.