Google Pixel 3-dock Zorgt Voor Problemen Met Notificaties

Google-Pixel-StandGebruikers van de Google Pixel 3 klagen over problemen met het weergeven van notificaties wanneer ze gebruikmaken van de Pixel Stand, een dock waarop je de smartphone kunt plaatsen. Wanneer de Pixel 3 van de Pixel Stand wordt gehaald worden notificaties op het ambient display niet langer getoond.

Op het internet duiken steeds meer berichten op van consumenten met een Pixel 3 of Pixel 3 XL, die ook in het bezit zijn van de Pixel Stand. Het blijkt dat de smartphones niet langer notificaties tonen op het ambient display zodra deze van de Pixel Stand worden gehaald. Het ambient display is een gedeelte van het scherm die altijd aan staat om bijvoorbeeld de tijd of notificaties te tonen.

Gebruikers krijgen nog wel een melding te horen wanneer een nieuwe notificatie binnenkomt, maar het scherm toont niks. Het opnieuw opstarten van de smartphone lost het probleem op. Het probleem duikt echter opnieuw op wanneer je de smartphone op de Pixel Stand plaatst en hem er weer vanaf haalt.

Google heeft aangegeven het probleem te onderzoeken, maar het bedrijf heeft niet bekendgemaakt wanneer we een oplossing kunnen verwachten.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.