Pie-gestures Op Nokia 7 Plus Ineens Verdwenen

Nokia-7-plusDe Pie-gestures op de Nokia 7 Plus zijn ineens verdwenen na het installeren van de beveiligingsupdate van oktober. De reden hiervoor is onduidelijk.

Een aantal dagen geleden rolde HMD Global de beveiligingsupdate van oktober uit voor de Nokia 7 Plus. Dit is normaalgesproken goed nieuws, maar niet iedereen is te spreken over de update. Verschillende gebruikers melden namelijk dat de gestures van Android Pie niet meer werken na het installeren van de update. Ook staat er in de instellingen geen optie meer om gestures te selecteren. Mensen zijn gewoon teruggezet naar de ouderwetse bediening met de navigatieknoppen onderaan het beeldscherm.

Op AndroidWorld hebben verschillende mensen gereageerd en aangegeven dat ze hetzelfde probleem zijn tegengekomen. De gestures lijken echter weer terug te komen wanneer gebruikers de smartphone herstarten. In sommige gevallen moeten gebruikers de Nokia 7 Plus meerdere keren opnieuw opstarten, maar uiteindelijk komen de gestures bij veel mensen gewoon weer terug.

Wat precies de oorzaak is van dit probleem is onduidelijk. HMD Global heeft nog niet gereageerd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.