Enorme November Sale Bij GearBest

11.11-sale-gearbestHet is weer november en dat is voor GearBest een reden om een grote sale te houden. Tot de 14e van deze maand zijn duizenden couponcodes beschikbaar met een totale waarde van vele miljoenen. Ook zijn er speciale 1 + 1 deals, halve prijs kortingen en Lucky Bags verkrijgbaar.

De hoeveelheid aanbiedingen die de komende dagen aanwezig zijn op GearBest zijn te veel om op te noemen. Daarom heeft GearBest een speciale pagina aangemaakt waarop de webwinkel uitlegt welke kortingen wanneer beschikbaar zijn. Klanten kunnen bijvoorbeeld tijdens de “Daily Rain” couponcodes verzamelijk die elke dag om een bepaalde tijd worden uitgedeeld. Op deze pagina zie je wanneer dit kan.

Op de 11.11 sale pagina staan alle aanbiedingen onder elkaar op een rijtje. Zo staan hier couponcodes die tot 50% korting geven, kun je via de 11.11 Pre Heat producten met flinke kortingen vinden, is het mogelijk om voor minder dan een tientje een zogeheten Lucky Bag aan te schaffen met daarin 3 producten en kun je gebruik maken van de early arrival kortingen om nieuwe producten gelijk voor weinig te kopen.

Dankzij de vele aanbiedingen kun je tijdelijk smartphones, tablets, smartwatches en nog veel meer zeer voordelig aanschaffen. De aanbiedingen veranderen dagelijks, dus het is aan te raden om elke dag terug te komen op GearBest.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *