Interessante Apparatuur Voordelig Bestellen Uit China

Umidigi-smartphonesWist je dat veel apparatuur zoals een laptop, home cinema apparatuur of een smartphone heel voordelig in China te bestellen zijn. Dit kan onder andere bij Gearbest. Dit is een grote webwinkel die deze apparatuur zeer voordelig aanbiedt. Wij geven je een aantal voorbeelden van leuke acties die er deze week zijn.

Umidigi smartphones in de sale

Umidigi is een merk wat misschien niet zo bekend is in Nederland. Toch is het wel een merk wat fraaie en kwalitatieve smartphones maakt. Gearbest heeft nu een speciale pagina gemaakt waar je vele modellen smartphones van dit merk kunt bestellen. Er is dan ook nog eens een korting die kan oplopen tot wel tachtig euro.

Umidigi-Z2

De Umidigi Z2 is een mooi voorbeeld van een smartphone die te bestellen is met korting. Deze is nog in de pre-order fase, maar dan weet je wel dat je een smartphone besteld die aan de huidige eisen voldoet. Bestel je de smartphone nu dan zal deze begin juni worden verzonden. Wil je meteen een smartphone van Umidigi bestellen dan is de Umidigi S2 een goede keuze. Deze is voor slechts €223,59 te bestellen.

Zie alle smartphones van Umidigi die momenteel met korting te bestellen zijn

De Vernee V2, een waterdichte smartphone die aan jouw eisen zal voldoen

Zoek je een waterdichte smartphone dan is de Vernee V2 een goede keuze. Deze is tot en met 3 juni te bestellen voor €214,99. Naast dat de smartphone waterdicht is heeft deze ook de mogelijkheid om snel op te laden en is die voorzien van gezichtsherkenning. Er zijn twee zeer goede camera’s aanwezig en het besturingssysteem is Android 8.1. De snelle processor en het grote geheugen maakt het dat de nieuwste games en apps vloeiend te spelen zijn.

Vernee-V2

Schaf de Vernee V2 aan voor slechts €214,99 zonder verzendkosten

Een soundbar tegen een betaalbare prijs

Een soundbar is belangrijk bij een home cinema set. Deze zorgt namelijk voor het belangrijkste geluid. Een soundbar is vaak een dure aanschaf, maar dat het niet altijd duur hoeft te zijn bewijst Gearbest met de Xiaomi TV Soundbar. Deze is te bestellen voor €105,77. Je besteld dan een soundbar met meerdere aansluitingen. Wil je via de digitale optische ingang de televisie aansluiten dan is dit geen probleem. Ook zijn mobiele apparaten zoals de smartphone en de tablet via bluetooth aan te sluiten.

Xioami-Tv-Soundbar

Een TV Box maakt het tv kijken leuker

Sluit je een TV Box aan op de televisie dan wordt het kijken leuker. De televisie wordt dan meteen een multimedia apparaat. Er is nu een speciale pagina waar verschillende TV Boxen zijn te bestellen. Dit kan al voor minder dan twintig euro. De Mecool M8S Plus W is dan de juiste keuze. Je krijgt bij deze aanschaf veel waar voor je geld.

Mecool-M8S-Plus-W

Zie de speciale actiepagina met alle aanbiedingen op het gebied van de TV Boxen

De One Netbook is een mini laptop die in je binnenzak past

Een leuke mini laptop met spectaculaire specificaties. Dat is de One Netbook One Mix mini laptop. Deze kleine laptop past zo in je binnenzak. Met het 7 inch scherm kun je overal aan het werk of games spelen. Er is maar liefst acht gigabyte aan geheugen en 128 gigabyte aan opslagruimte. Dit kleine apparaatje maakt het een stuk makkelijker om overal werkzaamheden uit te voeren.

One-Netbook-One-Mix

Bestel de One Netbook One Mix mini laptop voor slechts €395,59

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.