“Android Pie-schil Hint Naar Randloze Samsung Galaxy S10”

Samsung-Galaxy-S9In de Samsung Experience-schil, die Samsung op zijn toestellen installeert, is een afbeelding opgedoken die een toestel zonder rand of notch aan de bovenkant laat zien. De kans is aanwezig dat dit de Galaxy S10 is.

In Samsung Experience 10, de schil die is gebaseerd op Android Pie, is een opvallende afbeelding opgedoken. De afbeelding hint mogelijk naar de Galaxy S10 die volgens de geruchten een vrijwel randloos scherm krijgt. Samsung lijkt de notch volledig over te slaan, wat veel mensen zullen waarderen. Op de afbeelding zien we alleen de bovenkant van de smartphone, maar volgens de geruchten zijn de randen aan zowel de bovenkant als aan de onderkant minimaal.

Samsung-Experience-Galaxy-S10

De afbeelding is te vinden in de instellingen in Samsung Experience. De afbeelding staat bij de instellingen van het nieuwe donkere thema dat Samsung introduceert in de Android Pie-update. Het is echter te voorbarig om meteen te concluderen dat de volgende Samsung-vlaggenschip een randloos design krijgt. Op de Pixel-serie van Google is eerder namelijk een vergelijkbare afbeelding opgedoken, terwijl de Pixel 3 uiteindelijk een wel erg grote notch heeft gekregen.

Toch is er een kans, helemaal nu fabrikanten als Xiaomi, Oppo en Honor vrijwel randloze smartphones hebben geïntroduceerd. Samsung is zeker in staat om dezelfde technologie te gebruiken en deze technologie mogelijk zelfs op een betere manier te integreren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.