Xiaomi’s Black Shark-gamesmartphone Komt Naar De Benelux

Xiaomi-Black-SharkXiaomi heeft aangekondigd dat het bedrijf de Black Shark-gamesmartphone op 16 november in de Benelux op de markt brengt. Xiaomi heeft nog geen adviesprijs bekendgemaakt.

Het ziet er naar uit dat alleen de eerste versie van de smartphone, die in april in China werd aangekondigd, in Europa zal worden uitgebracht. Op de website staan namelijk alleen de specificaties van de eerste Black Shark-smartphone. Details over de tweede versie, de Black Shark Helo, worden niet genoemd.

De Black Shark is al verkrijgbaar bij Pricewatch, maar die importeren de smartphone waarschijnlijk zelf. Vanaf 16 november zal Xiaomi de Black Shark verkopen via de eigen website. De smartphone is dan in 28 Europese landen verkrijgbaar, waaronder Nederland en België.

De Xiaomi Black Shark beschikt over een 6-inch LCD-scherm met een resolutie van 2160×1080 pixels, een Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 4000mAh-accu. De smartphone komt met een analoge controller die aan één kant van het scherm vastgeklikt kan worden.

Xiaomi-Black-Shark-Nederland

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.