Xiaomi Black Shark Helo Met Krachtige Specificaties Aangekondigd

Xiaomi-Black-Shark-HeloXiaomi heeft deze week niet alleen de Mi Mix 3 aangekondigd, maar ook de opvolger van de gaming-smartphone Black Shark. De opvolger heet Black Shark Helo en is uitgerust met de krachtigste hardware.

De Xiaomi Black Shark Helo beschikt over een 6,01-inch Full-HD+ AMOLED-scherm met HDR-ondersteuning, een Snapdragon 845-processor, 6GB, 8GB of 10GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte, een 12MP + 20MP dual-camera aan de achterkant, een 20 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een grote 4000mAh accu met Quick Charge 3.0-ondersteuning.

Omdat de Black Shark Helo is gemaakt voor gamers heeft Xiaomi een verbeterd koelingssysteem en sterke front-facing stereo speakers ingebouwd. Via de Gamer Studio app kun je zelf de CPU, het scherm, het netwerk en meer aanpassen. Op deze manier kunnen gamers het beste uit het toestel halen. Ook is er een speciale hardware-knop aanwezig, waarmee je direct de gaming mode kunt inschakelen.

Xiaomi-Black-Shark-helo-koelsysteem

De Xiaomi Black Shark Helo zal officieel niet in Europa op de markt verschijnen. In China krijgt het basismodel een adviesprijs mee van 3.199 Yuan, omgerekend net iets meer dan 400 euro. De uitvoering met 10GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte kost 4199 Yuan, zo’n 530 euro.

Xiaomi-Black-Shark-Helo-voor-achter

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.