Nokia X6 (6.1 Plus) Tijdelijk In De Aanbieding Voor €178,-

Nokia-6.1-PlusDe Nokia X6 is tijdelijk in de aanbieding voor slechts €178,-. De Nokia X6 is hardwarematig dezelfde smartphone als de Nokia 6.1 Plus. Het enige verschil is dat de Nokia X6 voor de Aziatische markt is gemaakt en de Nokia 6.1 Plus voor de Europese markt.

Op de redactie hebben wij de Nokia X6 liggen, waarover wij erg te spreken zijn. De smartphone heeft zeer dunne schermranden, een modern uiterlijk en zeer degelijke specificaties voor een aantrekkelijke prijs. Voor mensen die al langer opzoek zijn naar een Nokia-smartphone hebben wij goed nieuws, aangezien de Nokia X6 de komende twee dagen hier verkrijgbaar is voor slechts €178,-.

De Nokia X6 beschikt over een 5,8-inch scherm met een resolutie van 2280 x 1080 pixels, een Snapdragon 636-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 16MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant, een 3060mAh accu met USB-C-poort, een vingerafdrukscanner en nog gewoon een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Ook heeft de smartphone ondersteuning voor dualSIM en kun je de opslagruimte uitbreiden met een microSD-kaart.

HMD-Global-Nokia-6.1-Plus

De Nokia X6 is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Wees er wel snel bij want de aanbieding is slechts twee dagen geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. Johan schreef:

    Op de X6 zit geen Android one toch ? En op de 6.1 plus wel

    • Hi Johan, volgens mij heb je gelijk. Best raar, aangezien wij de Nokia X6 hebben ontvangen en daar gewoon Android One op draait. In de instellingen op de smartphone staat echter dat het de Nokia 6.1 Plus is. Het lijkt er dus op dat wij de Nokia 6.1 Plus hebben ontvangen in de verpakking van de Nokia X6….. Ook zie ik in de reviews onder het product in de webwinkel iemand anders spreken over Android One. Voor de zekerheid heb ik Android One even uit het artikel gehaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.