Poptel P10: Robuuste Smartphone Voor Onder De 200 Euro

Poptel-P10De meeste mensen zijn opzoek naar een smartphone die er mooi uitziet, een krachtige processor heeft en leuke selfies kan maken. Sommige mensen hebben hier echter helemaal geen behoefte aan en zijn juist opzoek naar een toestel dat tegen een stootje kan. Voor deze mensen verschijnt eens in de zoveel tijd een robuuste smartphones zoals de Poptel P10.

De Poptel P10 is een smartphone met een behuizing die wel tegen een stootje kan. Zo is de smartphone waterdicht (IP68) en stof-, kras en schokbestendig. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over grote beschadigingen wanneer je de smartphone per ongeluk laat vallen. Je kunt de Poptel P10 zonder zorgen laten slingeren op de werkvloer of bouwplaats.

Ook qua specificaties is de Poptel P10 bij de tijd. Zo beschikt de smartphone over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1280 x 640 pixels, een 2.0GHz octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3.000 mAh accu, NFC en een vingerafdrukscanner. De Poptel P10 draait op Android 8.1 (Oreo).

Je kunt de Poptel P10 hier tijdelijk aanschaffen voor slechts €167 in de kleuren oranje, zwart en Navy blauw. De aanbieding is een week lang geldig.

Poptel-P10-1

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.