Twee Weken Lang Black Friday Sale Bij GearBest

Black-Friday-GearBestBlack Friday komt er weer aan en dat betekent dat we de komende weken gebruik kunnen maken van aantrekkelijke aanbiedingen. GearBest is er namelijk vroeg bij en is nu al begonnen met het aanbieden van kortingen. De Black Friday Sale gaat bij GearBest door tot 3 december.

Black Friday is tegenwoordig lang niet meer alleen populair in Amerika. Ook in Europa en Azië doen winkels steeds vaker mee aan deze koopjes-dag. Niet alleen fysieke winkels, maar ook webwinkels willen klanten trekken door op deze dag extra grote kortingen te geven. De webwinkel GearBest doet hier ook aan mee en heeft een speciale pagina aangemaakt waarop we precies kunnen zien welke acties op welke dagen geldig zijn.

Zo maak je iedere dag kans om de Xiaomi Mi 8 te winnen, krijg je extra korting wanneer je een bestelling plaatst bij een Europees warenhuis, ontvang je tot 50% korting op de daadwerkelijke Black Friday en zijn er extra kortingen op populaire smartphones van bekende fabrikanten. Het volledig overzicht kun je hier bekijken.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *