Gearbest Viert Het Vierjarig Bestaan Met Prachtige Acties

gearbest-verjaardagSchrijf de datum maar in je agenda. Vanaf 20 maart tot en met 2 april is het feest. Het is zelfs groot feest van Gearbest bestaat vier jaar. Natuurlijk moet dit gevierd worden. Je kent Gearbest van de enorme kortingsacties. Nu doen ze er nog een schepje bovenop. Bijna drie weken lang wordt er feest gevierd. Dat is niet met taart maar wel met fantastische acties. We geven je in dit artikel daar een aantal voorbeelden van. Ook jij zal dan zien dat er tijdens deze feestweken veel voordeel te behalen is.

Om te starten kun je het beste de GearbestAnniversary pagina bezoeken. Deze pagina laat je alle voordelen zien. Daar zie je meteen al de percentages in kortingen. Zo wordt er bijvoorbeeld vijftien procent korting gegeven of het afstand bestuurbare speelgoed. Wil je elektronica aanschaffen dan kan dit tijdens de feestweken met tien procent korting. Zoek je een nieuwe computer of randapparatuur dan zal je ook weer tien procent korting krijgen. Voor de exacte datums van de kortingsactie kun je de website bezoeken. Daar zie je alle informatie overzichtelijk op een rij staan.

Verjaardagsverassingen van Gearbest

Hou je van een verrassing dan zijn de verjaardagsdozen een leuk idee. Daar zie je er vele van op de website staan. Er is bijvoorbeeld een doos met speelgoed en ook een doos met een horloge. Verder kun je een kaartlezer voor de computer aanschaffen. Des te verder je naar beneden scrolt op de pagina des te meer korting je zal zien. Het valt meteen op dat Gearbest heel veel aandacht aan deze actie heeft besteedt.

Wanneer je aan een nieuwe smartphone toe bent dan is het raadzaam om de actiepagina te bezoeken. Jij begrijpt dan meteen dat het groot feest is. Er zijn smartphones en phablets van Vernee met korting aan te schaffen. Dit zijn kortingen van tientallen euro’s. Deze spectaculaire kortingen vind je ook op andere producten. Wat denk je bijvoorbeeld van een smartwatch met hoge korting of een retro gaming console met twintig procent korting. Genoeg reden om snel eens een kijkje te nemen. Je zal zien dat er ook voor jou fantastische deals te vinden zijn tijdens de vierjarige verjaardag van Gearbest.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.