Samsung Introduceert Ice Blue-variant Van Galaxy S9

Ice-Blue-Samsung-Galaxy-S9Samsung heeft de Galaxy S9 uitgebracht in een nieuwe kleur. In China is de smartphone nu verkrijgbaar in de kleur “Ice Blue”, een gradient uitvoering.

Steeds meer fabrikanten brengen gradient uitvoeringen van hun smartphones op de markt. Huawei begon deze trend door het vlaggenschip-toestel van het bedrijf uit te brengen in de kleur “Twilight”. Bedrijven als OPPO, Honor en OnePlus volgden snel. Ook Samsung ziet dat er vraag is naar gradient kleuren. Daarom heeft het bedrijf de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ in China uitgebracht in de kleur Ice Blue-gradient.

Samsung-Galaxy-S9+-Ice-Blue

Door af en toe een nieuwe kleur te introduceren stimuleert Samsung de verkoop van een toestel. Vooral op de Aziatische markt zijn unieke kleuren in trek. De Blue Ice-gradient uitvoering van de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ krijgen in China een adviesprijs mee van 5,499 en 6,499 Chinese yuan, omgerekend ongeveer 701 en 829 euro. Het is onduidelijk of deze kleur later ook in Europa zal verschijnen. Momenteel kunnen wij de smartphone kopen in de kleuren idnight Black, Coral Blue en Lilac Purple.

Samsung-Galaxy-S9-Ice-Blue-gradient

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *