Samsung Zal Cameraproblemen Galaxy Note 9 Oplossen Met Update

Samsung-Galaxy-Note-9-cameraVerschillende gebruikers van de Galaxy Note 9 klagen al sinds de lancering over een vastlopende camera. Samsung heeft hiervoor nu een oplossing gevonden.

Het probleem met de camera komt alleen voor bij de Galaxy Note 9 met een Snapdragon-processor. In Nederland verkoopt Samsung de uitvoering met een Exynos-processor, waardoor het probleem in ons land dus niet voorkomt. In de Verenigde Staten zijn echter wel een hoop gebruikers die al maanden een toestel hebben waarbij de camera niet lekker werkt. De camera disfunctioneert in apps, waardoor sommige applicaties niet bruikbaar zijn.

Het probleem is te verhelpen door de cache van de systeempartitie te verwijderen, maar dit is slechts een tijdelijke oplossing. De camera-problemen komen na een tijdje dus weer terug, waarna je steeds opnieuw de cache moet verwijderen. Gelukkig is er nu eindelijk goed nieuws. Een moderator op Samsungs Amerikaanse fora heeft namelijk laten weten dat het bedrijf met een update komt die het bevriezingsprobleem van de camera zal oplossen. De moderator kon nog niet melden wanneer deze update zal worden uitgerold.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Sam schreef:

    Hier in Rotterdam hebben wij ook een paar klanten gehad die ook problemen met de camera hadden. Meestal was het probleem door een reset naar fabriekinstellingen opgelost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.