Vivo NEX Nu Ook In Nederland Verkrijgbaar

Vivo-NEXDe Vivo NEX met uitschuifbare camera en in-display vingerafdrukscanner is nu ook in Nederland verkrijgbaar. De smartphone is deze week toegevoegd aan het assortiment van Belsimpel.

De Vivo NEX heeft een opmerkelijk uiterlijk. Het scherm neemt namelijk vrijwel de gehele voorkant in beslag en op het eerste gezicht is er geen selfie-camera zichtbaar. De selfie-camera zit namelijk in een uitschuifbare module aan de bovenkant van de smartphone.

Vivo heeft de NEX niet alleen voorzien van een mooi uiterlijk, maar ook van krachtige hardware. Zo beschikt de smartphone namelijk over een 6,59-inch Super AMOLED-scherm een resolutie van 2316 x 1080 pixels, een Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant en een 4000mAh accu.

Je kunt de Vivo NEX nu bij Belsimpel kopen, maar hier betaal je wel de hoofdprijs voor. De uitvoering met 128GB opslagruimte kost los namelijk 849 euro. Je kunt de smartphone echter ook in combinatie met een abonnement aanschaffen. Wil je de smartphone liever zelf importeren, dan kun je de smartphone bestellen bij GearBest, waar de smartphone momenteel slechts 551 euro kost.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.