Bijna Android 4.0 update voor HTC Evo 3D

In de VS is HTC begonnen met het uitrollen van haar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) update voor de HTC Evo 3D. Het begon met de EVO gebruikers op het Amerikaanse netwerk Sprint, deze gebruikers ontvangen al vanaf begin deze week de update naar ICS. Met deze update krijgt de 3D phone Android 4.0 met HTC Sense 3.6 een Sense versie die niet heel erg veel van HTC Sense 4.0 af staat.

Met Android 4.0 op je HTC Evo 3D krijg je een lading nieuwe functies, ook zal het toestel zuiniger met zijn accu omgaan. Natuurlijk mogen we niet achterwege laten dat Android 4.0 het toestel een stuk sneller zal maken.

Op dit moment is de update enkel en alleen te downloaden op de Sprint-versies van de HTC Evo 3D maar HTC heeft aangekondigd dat de Android 4.0 update voor het eind van augustus wereldwijd beschikbaar zal zijn! We moeten dus nog even afwachten maar oh oh wat zal die beloning groot zijn.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.