Fotograferen met de Samsung Galaxy S9

samsung-galaxy-s9-plus-camerasDe Samsung Galaxy S9 is de perfecte smartphone om prachtige foto’s mee te maken. Dit komt onder andere door de camera lens die functioneert net zoals het menselijk oog doet! De lens laat automatisch precies de juiste hoeveelheid licht binnen. Hierdoor zie je op de foto die je maakte exact hetzelfde als je met jouw eigen ogen ook zag. Je kunt met de Samsung Galaxy S9 de perfecte foto’s maken zonder erover te hoeven nadenken, je hoeft het alleen maar te doen, er zijn geen fotograaf skills voor nodig!

Het beeld dat je ziet, is de foto die je krijgt. Bij weinig licht, bij daglicht, bij ieder licht!

Maak jij een foto met jouw nieuwste Samsung dan hoef je niet na te denken of er wel voldoende licht is. Je kunt op iedere tijdstip van de dag (of nacht) altijd de perfecte foto maken. Dankzij de twee f-stop instellingen past het innovatieve Dubbel Diafragma van de Samsung Galaxy S9 zich automatisch aan als er fel licht is of als er juist weinig licht is.

Leg je nachtelijke avonturen met verbluffende helderheid vast

Bij daglicht verschuift de lens van de Samsung Galaxy S9 naar de F2.4 modus zodat je foto er scherp uitziet. Als het donker is, wordt de lens geopend in de F1.5 modus om licht binnen te laten voor een heldere en scherpe foto.  De F1.5 diafragma-modus en de multiframe ruisonderdrukking zorgen ervoor dat de achter camera, de foto’s die je in het donker maakt, er scherp en helder uitzien, zonder dat handmatige fijn afstelling nodig is. Wil je toch creatief zijn met de camera van Samsung Galaxy S9 fotograferen? Schakel dan eens het diafragma om en creëer zo sfeer in je foto’s.

Hobbelig genomen foto’s worden haarscherp vastgelegd

Als je bezeilt bent geraakt in een hobbelige rit, of een intensieve activiteit met veel beweging is het met de Samsung Galaxy S9 geen enkel probleem om toch haarscherpe foto’s te maken. De optische beeldstabilisatie (OIS) zorgt ervoor dat foto’s, zelfs als je bibbert scherp worden. De Samsung Galaxy S9+ is zelfs uitgerust met een Dual OIS voor nog betere kwaliteit foto’s.

Super Slow-mo films

Wil met je Samsung Galaxy S9 naast prachtige foto’s ook gave films maken? Dat kan! Film met een ongelooflijke snelheid: 960 beelden per seconde, dankzij de super snelle sensor. Maak meeslepende Super Slow-mo-video’s om te delen met je vrienden of zet één momentopname in de spotlights.

Voeg eenvoudig muziek toe aan je video’s en maak GIF’s met drie herhaalstijlen: Vooruit, achteruit en heen-en-weer. De Samsung Galaxy S9 is de perfecte Samsung voor iedereen die gek is op het maken van foto’s en films en die het leuk vindt om ze te bewerken tot een bijzonder meesterwerkje!

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.