“Samsung Galaxy S9 (+) Krijgt Geen 3.5mm Koptelefoonaansluiting”

Samsung-galaxy-s9Nu het einde van het jaar nadert duiken de geruchten over de Galaxy S9 en Galaxy S9+ langzaam op. Zojuist zijn er afbeeldingen opgedoken met informatie over beide toestellen. Zo krijgt Samsung’s nieuwe vlaggenschip waarschijnlijk geen 3.5mm headphone jack.

Hieronder staan twee afbeeldingen met details van de Galaxy S9 en de Galaxy S9+. Hierop staan de afmetingen van het scherm (5,8-inch en 6,2-inch), de afmetingen van de behuizing en details over de camera en vingerafdrukscanner. We zien ook dat een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt en dat de toestellen gebruik maken van een 3D-sensor voor gezichtsherkenning.

Mochten de bovenstaande details kloppen, dan moeten Galaxy S9-gebruikers gebruik maken van een Bluetooth headset, een headset met een usb-c-aansluiting of een usb-c-naar-3,5mm-adapter.

De toestellen beschikken net als de Galaxy S8 en Galaxy S8+ over een scherm met dunne schermranden en een waterdichte behuizing. De vingerafdrukscanner zit mogelijk verwerkt in het scherm, maar de kans is groter dat de vingerafdrukscanner weer aan de achterkant zal worden geplaatst.

Het gaat voorlopig nog om geruchten, dus neem dit bericht met een korrel zout. Het zou namelijk een slechte stap zijn om de toestellen niet uit te rusten met een 3.5mm headphone jack. Dit is namelijk één van de redenen dat consumenten kiezen voor Samsung. Veel andere fabrikanten zijn namelijk al afgestapt van de 3.5mm headphone jack.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.