Galaxy Note 2 krijgt flexibel AMOLED scherm?

Al meer dan eens heeft Samsung demonstraties gegeven van haar flexibele AMOLED scherm maar tot nu toe is er nog geen enkele smartphone of tablet opgedoken die gebruik maakt van deze techniek. Daar gaat verandering in komen als we de berichten uit Zuid-Korea mogen geloven. The Korea IT Times heeft namelijk geschreven over de Galaxy Note 2, die gepresenteerd zal worden in Berlijn op 29 augustus. Zij schreven dat de Galaxy Note 2 zal worden uitgerust met het flexibele en uiterst buigbare AMOLED scherm van Samsung.

Het is dus goed mogelijk dat Samsung van plan is lichte rondingen of bochten in het toestel te maken, of het in het geheel ook handig is, dat is nog maar af te wachten maar het is altijd het proberen waard. Het moge duidelijk zijn dat het toestel in zijn geheel niet flexibel zal zijn, dus mensen die hadden gehoopt op een Galaxy Note die je op kan vouwen en in je zak steken… jammer. Verder is er nog vrij weinig bekend over de Galaxy Note 2 maar als we de geruchten volgen zal het toestel uitgerust worden met een 5.5-inch scherm (16:9). Wij houden je verder natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Galaxy Note 2!

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.