Patent Van LG Toont Opvouwbare Smartphone

LG-opvouwbare-smartphoneDe website LetsGoDigital heeft een patent gevonden die LG heeft op 27 december heeft aangevraagd. Het patent toont een toestel met een flexibel scherm. Scharnieren in het midden van het toestel zorgen ervoor dat je de smartphone dubbel kunt klappen.

LetsGoDigital heeft de bovenstaande render gemaakt, dat is gebaseerd op de onderstaande schetsen. LG heeft al verschillende namen aangevraagd die de fabrikant mogelijk zal gebruiken voor dit toestel. Het gaat om de namen LG Bendi, Flex, Foldi en Duplex.

In het patent zien we een toestel met een display die in opgevouwen stand zowel de voorkant als achterkant in beslag neemt. De smartphone maakt gebruik van een uniek vouwmechanisme. De scharnier in het midden van het toestel is namelijk uitgerust met twee springveren. Deze veren ‘rekken’ het scherm uit wanneer je het toestel openklapt en houden het scherm op deze manier strak. De gebruikersinterface zal automatisch worden aangepast wanneer je het toestel open- of dichtklapt. Details over de interne specificaties hebben we nog niet.

lg-vouwbare-smartphones-patent

LG test verschillende ontwerpen en het is nog onduidelijk welk ontwerp uiteindelijk op de markt zal verschijnen. Ook weten we nog niet wanneer LG de eerste opvouwbare smartphone zal presenteren.

via [letsgodigital]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.