BlackBerry Messenger Voorgeïnstalleerd Op LG G Pro Lite

BlackBerry-Messenger Android
De Canadese telefoonmaker BlackBerry heeft bekendgemaakt dat de LG G Pro Lite, een goedkopere variant van de LG G Pro, zal worden geleverd met een voorgeïnstalleerde BlackBerry Messenger app.

BlackBerry is druk bezig met het promoten van BlackBerry Messenger en heeft al met verscheidenen smartphone fabrikanten in Azië en Afrika een deal kunnen sluiten dat BlackBerry Messenger standaard zal worden voorgeïnstalleerd op toestellen van deze fabrikanten. Tot nu toe was het al bekend dat toestellen van de merken Be, Brightstar, Celkon, EVERCOSS, IMO, Micromax, Mito, Snexian, Spice, TECNO, TiPhone en Zen standaard met de BBM app worden geleverd. Vanaf nu kan LG aan deze lijst worden toegevoegd.

De LG G Pro Lite is een low-end toestel dat beschikt over een 5,5 inch display met 960×540 pixels, een 1GHz dual-core processor, 8GB opslagruimte, 1GB geheugen, een 8 megapixel camera en Android 4.1.2. Het toestel is momenteel alleen beschikbaar in Latijns-Amerika, Azië, Rusland, China, India en het Midden-Oosten.

BlackBerry Messenger is al meer dan 10 miljoen keer gedownload uit de Google Play Store en is vooral populair in het Midden-Oosten, Afrika en Indonesië. BlackBerry Messenger is een mogelijke vervanger van de populaire chat applicaties zoals WhatsApp en Hangouts. Hier in de Benelux is het echter nog geen groot succes.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.