Vivo NEX Dual Screen Met Twee Schermen Te Koop Voor 654 Euro

Vivo-NEX-Dual-ScreenMensen die opzoek zijn naar een zeer unieke smartphone kunnen de Vivo NEX Dual Screen overwegen. Dit toestel heeft namelijk aan zowel de voorkant als de achterkant een groot scherm. Het scherm aan de voorkant neemt vrijwel de gehele voorkant in beslag en is uitgerust met een in-display vingerafdrukscanner.

Vivo heeft de Vivo NEX Dual Screen voorzien van een 6.39-inch scherm met zeer dunne schermranden en een resolutie van 2340 x 1080 pixels. Vanwege de dunne schermranden is er geen ruimte voor een selfie-camera. Daarom heeft Vivo de smartphone aan de achterkant uitgerust met een 5.49-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Op deze manier kun je de camera aan de achterkant gebruiken om selfies te maken. Je kunt het extra scherm ook gebruiken als extra touch-knoppen tijdens het spelen van games.

Vivo-NEX-Dual-Screen-gaming

Daarnaast beschikt de Vivo NEX Dual Screen over krachtige hardware, zoals een Snapdragon 845-processor, maar liefst 10GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3500mAh accu en een driedubbele camera die bestaat uit een 12.0MP lens, een 2.0MP lens en een 3D-lens. De smartphone draait uit de doos al op Android 9.0 (Pie).

Je kunt de Vivo NEX Dual Screen hier bestellen voor 654 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.