KPN Stopt Op 1 Mei Met Telfort-winkels

TelfortKPN heeft aangegeven dat de telecomprovider per 1 mei stopt met de Telfort-winkels. 207 werknemers verliezen hun baan. KPN heeft deze keuze gemaakt omdat het bedrijf zich volledig wil richten op het KPN-netwerk.

Een woordvoerder van KPN heeft aangegeven dat het besluit om de Telfort-winkels te sluiten een gevolg is van de aankondiging op 10 januari, toen het bedrijf liet weten zich volledig te gaan focussen op het KPN-netwerk. Voorlopig kunnen bestaande Telfort-klanten nog wel gewoon gebruik maken van de Telfort-diensten, maar het is onduidelijk voor hoe lang.

“Wanneer we volledig stoppen met het aanbieden van nieuwe Telfort-producten is nog niet definitief bepaald. Eén ding is zeker, we gaan op termijn dit klantsegment vanuit het KPN-merk bedienen.”

207 mensen verliezen hun baan, waarvan 79 mensen werkten op uitzendbasis. De 128 gecontracteerden krijgen een nieuwe baan bij KPN. Uiteindelijk zullen alle dochtermerken van KPN worden opgeheven, waaronder Yes Telecom em XS4ALL. De diensten van deze dochtermerken zullen daarna worden aangeboden via KPN.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.