Foto’s Tonen Samsung Galaxy S10 Met Cryptowallet-app

Samsung-Blockchain-KeyStore-Galaxy-S10Op Twitter zijn foto’s opgedoken van de Galaxy S10 samen met de Samsung Blockchain KeyStore-app. Dit is een wallet voor cryptovaluta zoals bitcoin en ethereum.

Geruchten over een dergelijke app van Samsung gingen al langer rond en de onderstaande foto’s lijken te bevestigen dat deze app inderdaad op de Galaxy S10 aanwezig zal zijn. Met de app kunnen gebruikers de status van hun cryptobezittingen bekijken en transacties doen. Met een pincode of vingerafdrukscanner kun je je cryptovaluta beveiligen. Volgens de website Sammobile heeft de wallet ondersteuning voor bitcoin, bitcoin cash, ethereum en erc20. Samsung zou geen toegang hebben tot de data.

De foto’s tonen de Galaxy S10 met een kleine uitsparing in de rechterbovenhoek voor de enkele selfie-camera. Ook zien we dat de notificatiebalk niet helemaal tot boven de camera doorloopt. We zien een paar millimeter loze ruimte boven de statusiconen.

Over een kleine vier weken zal Samsung de Galaxy S10-serie officieel introduceren. We krijgen op 20 februari naar verwachting vier verschillende uitvoeringen van de Galaxy S10 te zien.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.