Samsung Galaxy A9 Pro Heeft Infinity-O-scherm en Driedubbele Camera

Samsung-Galaxy-A9-Pro-headerVia de newsroom van Samsung Korea is duidelijk geworden dat de eerder in China uitgebrachte Galaxy A8s in een iets andere vorm internationaal zal worden gelanceerd. In Europa zal Samsung namelijk de Galaxy A9 Pro uitbrengen, die is voorzien van een Infinity O-scherm en een driedubbele camera aan de achterkant.

De Samsung Galaxy A9 Pro is de eerste Samsung-smartphone met een Infinity O-scherm die wij in Europa kunnen kopen. De smartphone is vrijwel een kopie van de Galaxy A8s en beschikt over een Infinity O-scherm met een 19.5 x 9 beeldverhouding en een hoge screen-to-body ratio. Intern vinden we 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 3400 mAh accu.

A9-Pro

Aan de achterkant beschikt de Galaxy A9 Pro over een driedubbele camera met een 24 megapixel lens, een 10 megapixel telelens en een derde lens om scherptediepte te maken. In thuisland Zuid-Korea krijgt de smartphone een adviesprijs mee van 599.500 KRW, omgerekend ongeveer 470 euro. Qua design heeft de Galaxy A9 Pro veel weg van de aankomende Galaxy S10-serie.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.