Samsung Introduceert Galaxy A8s Met Infinity-O-scherm

Samsung-Galaxy-A8sSamsung heeft een nieuwe mid-range smartphone aangekondigd onder de naam Samsung Galaxy A8s. De Galaxy A8s is de eerste smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant die is uitgerust met een Infinity-O scherm.

De Samsung Galaxy A8s beschikt over een 6,6-inch LCD-scherm met een 19:5:9-beeldverhouding, een resolutie van 2340 bij 1080 pixels en een uitsparing voor de selfie-camera. De schermranden zijn minimaal. Intern beschikt de smartphone over een Snapdragon 710-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3400 mAh accu en een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Aan de achterkant vinden we een driedubbele camera met een 24 megapixel hoofdlens, een 10 megapixel telelens en een 5 megapixel dieptelens. De selfie-camera heeft een resolutie van 24 megapixels.

Samsung-Galaxy-A8s-kleuren

De Samsung Galaxy A8s krijgt een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 443 euro en is deze maand in China verkrijgbaar in de gradient kleuren blauw, grijs en groen. Het is onduidelijk of de smartphone later ook in de Benelux zal worden aangeboden.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.