Samsung Introduceert Galaxy A9 Pro Met 4GB Werkgeheugen En 5000mAh Accu

Samsung Galaxy A9 ProSamsung heeft zojuist de Galaxy A9 Pro geïntroduceerd voor de Chinese markt. Dit toestel beschikt onder andere over een 6-inch display, een grote accu en veel werkgeheugen.

Samsung heeft een nieuwe phablet uitgebracht die vooralsnog alleen verkrijgbaar zal zijn in China. De zogeheten Galaxy A9 Pro is voorzien van een 6-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 652-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 5000mAh accu. Ook heeft de phablet een vingerafdrukscanner en is er ondersteuning voor twee SIM-kaarten. De Galaxy S9 Pro draait op Android 6.0.1 (Marshmallow) met Samsung’s eigen TouchWiz-interface.

De Galaxy S9 Pro heeft dus twee keer zoveel opslagruimte en 1GB meer werkgeheugen als de normale Galaxy A9-uitvoering. Ook heeft de camera aan de achterzijde 3 extra megapixels en heeft de accu 1000mAh meer capaciteit. Details over de 4G-ondersteuning zijn niet bekend, dus het is nog niet duidelijk of de smartphone ook compatible is met de 4G-netwerken in Nederland en België.

In China gaat de Samsung Galaxy A9 Pro over de toonbank in de kleuren wit, roze en roségoud voor omgerekend ongeveer € 477. 

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.