Huawei Verkocht In 2016 140 Miljoen Smartphones

HuaweiDe Chinese fabrikant Huawei doet het extreem goed op de smartphonemarkt en heeft in 2016 de ambitieuze doelen van de fabrikant gehaald. In het afgelopen jaar wist Huawei namelijk meer dan 140 miljoen toestellen te verkopen.

Huawei heeft eerder dit jaar als doel gesteld om 140 miljoen toestellen te verkopen. Dit doel leek echter moeilijk haalbaar, waarna de fabrikant besloot om dit aantal bij te stellen naar 120 miljoen toestellen. Toch is het eerste doel werkelijkheid geworden en zijn er in 2016 meer dan 140 miljoen Huawei-toestellen over de toonbank gegaan.

In 2014 verkocht Huawei nog 75 miljoen smartphones, in 2015 waren dit er al meer dan 100 miljoen smartphones en dit jaar is het aantal verkochte toestellen zelfs gegroeid tot meer dan 140 miljoen. Er lijkt voorlopig dus nog geen einde te komen aan het succes van Huawei.

Huawei denkt hier precies het zelfde over en heeft nu al een nieuw doel gesteld. De fabrikant wil in 2018 de tweede positie van Apple overnemen als het gaat om aantallen. Apple verkocht dit jaar 200 miljoen iPhones. Samsung staat nog altijd op de eerste plek.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.