Spotify Voorgeïnstalleerd Op Samsung Galaxy S10-toestellen

SpotifySpotify heeft aangekondigd dat het bedrijf de overeenkomst met Samsung heeft uitgebreid, waardoor de Spotify-app standaard zal worden voorgeïnstalleerd op de nieuwe Galaxy S10-smartphones. De Spotify-app is ook standaard aanwezig op de Galaxy Fold en verschillende Galaxy A-toestellen.

Spotify heeft aangegeven dat de Spotify-app wordt voorgeïnstalleerd op de Galaxy S10, S10+, S10e, S10 5g, Galaxy Fold en een aantal Galaxy A-toestellen. Het kan wel per regio verschillen of de app wel of niet voorgeïnstalleerd is, maar volgens de dienst gaat het om ‘miljoenen nieuwe Samsung-smartphones’.

In Amerika heeft Spotify daarnaast een actie gestart waarbij klanten met een Samsung-toestel in aanmerking komen om Spotify Premium zes maanden gratis te mogen gebruik. Deze actie is helaas niet geldig voor Europese klanten.

Samsung en Spotify werken al langer samen om de app onder andere te installeren op de smart-tv’s van Samsung. Ook moet de samenwerking zorgen voor een betere intergratie van Spotify in de spraakassistent Bixby.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.