Spotify Test Spotify Premium Duo-abonnement

SpotifySpotify test momenteel een nieuwe abonnement. Met Spotify Premium Duo kunnen vrienden, stelletjes en andere duo’s voordelig een Spotify-abonnement delen.

Mensen die een Spotify-abonnement afsluiten hebben momenteel de keuze uit een reguliere Premium-abonnement, maar ook een Premium Familie-optie voor €14,99. Hiervoor krijg je een abonnement die door maximaal zes verschillende personen kan worden gebruikt. Straks zal er echter nog een derde optie worden toegevoegd, namelijk Premium, Duo. Zoals de naam al doet vermoeden is dit abonnement gemaakt voor duo’s.

Premium Duo krijgt onder andere toegang tot Duo Mix. Duo Mix is een speciale afspeellijst die automatisch wordt samengesteld op basis van de luistergeschiedenis van beide personen. Premium Duo is momenteel al beschikbaar in Ierland. Daar kost het abonnement €12,49, precies tussen de Premium-abonnement (€9,99) en de Premium Familie-abonnement (€14,99) in. Net als met het Familie-abonnement kun je Premium Duo alleen delen met mensen die op hetzelfde adres wonen.

via [iphoned]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.