“Spotify Werkt Aan Losstaande Podcastdienst”

SpotifyHet populaire muziekplatform Spotify lijkt te werken aan een dienst die speciaal is gericht op podcast. Dit blijkt uit een enquête die Spotify heeft rondgestuurd, waarin het bedrijf vragen stelt over een abonnementsdienst voor podcasts.

Spotify zou van plan zijn om naast de bestaande muziekabonnementen ook abonnementen aan te bieden die gericht zijn op de podcasts. Momenteel kun je gratis luisteren naar podcasts, maar dit zou wel eens kunnen veranderen zodra Spotify een podcast-abonnement lanceert. Andrew Wallenstein deelde op Twitter namelijk een enquête waarin de nieuwe abonnementsdienst naar voren kwam.

Spotify denkt aan vier soorten abonnementen, variërend in prijs van 3 euro tot 8 euro per maand. De duurste optie geeft exclusieve content en vervroegde toegang voor afleveringen. Ook ontbreken de advertenties, die nog wel aanwezig zijn bij het abonnement van 3 euro per maand.

Het is overigens nog niet helemaal zeker of de podcastdienst eraan zit te komen. De website The Verge schrijft dat de enquête niet direct wijst op de komst van zo’n dienst en dat Spotify regelmatig enquêtes stuurt om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren en zich voor te bereiden op de toekomst.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.