Google Is Gestopt Met De Verkoop Van Pixel 2-smartphones

Google-Pixel-2-XL-smartphoneIn de webwinkel van Google is de Pixel 2 niet meer verkrijgbaar. Google is gestopt met de verkoop van de smartphone die anderhalf jaar geleden op de markt verscheen. Via verschillende andere webwinkels is de Pixel 2 nog wel verkrijgbaar.

In de Google Store is vanaf nu alleen de Pixel 3 verkrijgbaar. Google heeft zelf niks bekendgemaakt, maar het lijkt erop dat de fabrikant officieel is gestopt met de verkoop van de Pixel 2. De directe link naar de Pixel 2-pagina verwijst nu namelijk door naar de pagina van de Pixel 3.

Goedkopere Pixel 3
Het verwijderen van de Pixel 2-smartphone uit de Google Store kan iets te maken hebben met de vermoedelijke komst van een goedkopere Pixel 3. Geruchten spreken namelijk over de komst van de “Pixel 3a”, die een adviesprijs mee zou krijgen van ongeveer 450 euro. Mocht dit gerucht kloppen dan is de Pixel 2 niet meer interessant om te kopen. Het is echter nog onduidelijk wanneer Google de Pixel 3a zal introduceren.

Mocht je de Pixel 2 of Pixel 2 XL willen kopen, dan is dat momenteel nog wel mogelijk via andere webshops. De toestellen kosten ongeveer 450 of 550 euro.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.