25% Korting Op Google Pixel C-tablet

Google Pixel CDe Pixel C is de eerste tablet die Google zelf heeft ontworpen en de tablet krijgt over het algemeen goede reviews. Goed nieuws, want in de Benelux kunnen consumenten vanaf deze week de tablet met 25% korting aanschaffen.

De Pixel C is een tablet die Google als laptop-vervanger op de markt heeft gebracht. Het Android besturingsysteem is echter nog iets te beperkt op het gebied van productiviteit om als vervanger van een laptop te gebruiken. Google heeft in Android N nu wel wat wijzigingen aangebracht, waardoor het besturingsysteem beter te gebruiken is als laptop vervanger. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om meerdere applicaties naast elkaar te draaien.

Google wil ontwikkelaars een kans geven om alvast gebruik te maken van de nieuwe Android N functies op het scherm van de Pixel C. Daarom is de tablet tijdelijk met 25% korting verkrijgbaar. De 32GB uitvoering kost nu €374,25 en de 64GB uitvoering kost €449,25. Het toetsenbord kost nog wel gewoon €169. Om de tablet met korting te kopen ga je naar deze pagina en vul je je email in. Je ontvangt vervolgens een kortingscode die je in de Google Store kunt gebruiken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.