Xiaomi Mi 9 Al Meer Dan Miljoen Keer Verkocht

Xiaomi-Mi-9-headerXiaomi introduceerde een maand geleden de Xiaomi Mi 9. De smartphone blijkt populair en is inmiddels al meer dan een miljoen keer verkocht. Dit heeft Xiaomi Director of Product Manager Donovan Sung bekendgemaakt.

De Xiaomi Mi 9 is inmiddels in verschillende landen te koop, waaronder thuisland China, maar ook in Nederland. China is voor Xiaomi een belangrijke markt en is goed voor ongeveer 60 procent van de verkoopcijfers. In Europa groeit de interesse in het merk de laatste tijd echter enorm en daardoor stegen de verkopen in Europa vorig jaar met maar liefst 415 procent. Het resultaat is dat de nieuwste vlaggenschip van de fabrikant opnieuw goed verkoopt.

De Xiaomi Mi 9 kost iets minder dan 500 euro en beschikt onder andere over een 6,39-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2280 bij 1080 pixels en een in-display vingerafdrukscanner, een Snapdragon 855-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3300 mAh accu, een 20MP selfie-camera en een driedubbele camera met een 48 megapixel lens, een 2x zoom-lens en een groothoek-lens.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.