OPPO Lanceert Reno-smartphone Op 24 April

Oppo-Reno-smartphoneEerder dit jaar liet de Chinese fabrikant OPPO weten dat het bedrijf een nieuwe smartphone-serie zal lanceren onder de naam Reno. Nu heeft het bedrijf aangekondigd dat de lancering van de Reno-smartphone op 24 april zal plaatsvinden.

OPPO heeft op 24 april een evenement ingepland die zal plaatsvinden in Zürich. Tijdens dit evenement zal de fabrikant de Reno-smartphone introduceren. Met de Reno-serie wil het bedrijf stijl en innovatie naar een hoger niveau brengen.

Geruchten over de eerste Reno-smartphone zijn eerder al opgedoken. Zo beschikt de smartphone volgens de geruchten onder andere over een unieke pop-up camera-module die schuin uit de behuizing schuift. In deze module zit een 16 megapixel selfie-camera met fliter.

Aan de achterkant vinden we waarschijnlijk een 48 megapixel reguliere lens, een 20 megapixel zoomlens en een ToF 3d-camera voor het meten van de diepte. Intern verwachten we een Snapdragon 855-processor, minimaal 6GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte en een 4.000 mAh accu. Het scherm zou 6,6-inch groot zijn met een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. De smartphone draait uit de doos op Android 9.0 (Pie). Na de officiële introductie zullen wij alle details met jullie delen.

Oppo-Reno-smartphone

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.