Renders Tonen ZTE Axon S en ZTE Axon V Met Zijwaartse Camera-modules

ZTE-Axon-SOp de iF-designwebsite zijn renders opgedoken van twee opmerkelijke smartphones van ZTE. De Axon V heeft een permanent uitstekende camera-module aan de zijkant terwijl de Axon S een slider-smartphone is waarbij de camera aan de zijkant uitschuift.

Op de renders zien we twee toestellen waarbij het scherm vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Het scherm heeft geen inkeping of uitsparing voor de selfie-camera. Inplaats daarvan beschikt de Axon S over een slidermechanisme aan de zijkant, met daarin twee selfie-camera’s en een aanraak gevoelige volumeslider. Ook vinden we in deze slider een driedubbele rear-camera, die volgens de beschrijving 5x kan inzoomen en een 48MP primaire lens heeft. De vingerafdrukscanner zit waarschijnlijk verwerkt in het scherm.

De ZTE Axon V is een 6,8-inch smartphone met een uitstulping aan de zijkant waarin de camera’s zitten verwerkt. Deze uitstulping is permanent en kan niet ingeschoven worden. Hierdoor zou er meer ruimte overblijven voor een grotere accu, alhoewel het nog onduidelijk is wat voor capaciteit de accu heeft. Beide toestellen krijgen 5G-ondersteuning.

ZTE heeft zelf nog niks bekendgemaakt over de Axon S en Axon V, maar volgens de beschrijving van de iF World Design Guide-website komen beide toestellen dit jaar uit. De toestellen zouden ook in Europa op de markt verschijnen, maar het is onduidelijk of de Benelux hier onder valt.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.