Komt LG als eerste met een flexibel scherm?

Dit jaar is toch wel een vrij groot jaar van de technologie. We zien sprongen voorwaarts in 2013 in draagbare technologische producten en ook worden we lekker gemaakt met het vooruitzicht van flexibele displays.

Nu, het laatste nieuws omtrent flexibele displays komt van ZDNet Korea. Zij melden dat LG later deze maand met een smartphone zal komen met een gebogen scherm. De telefoon word beschreven met de naam LG Z en laat onderstaande afbeelding zien. Als LG een dergelijk model zou uitbrengen, kloppen ze wel af met Samsung die ook plannen heeft met flexibele schermen. LG denkt dat het gebogen scherm het bekijken van films en video’s prettiger maakt en dat de curve een natuurlijker gevoel geeft tijdens het bellen.

LG-Z

Het klinkt wel als een stevig gerucht, we zijn nu allen gewend aan platte toestellen. Hoe houd je dan zo’n platgeslagen maar gebogen telefoon vast? En hoe bedien je deze, als je een spelletje speelt? En daarnaast is er al een vlaggenschip telefoon met de LG G2. Wie weet zit er een groot prijsverschil tussen de LG G2 en de gebogen LG Z en komt het niet de dicht bij het vlaggenschip van LG. ZDNet denkt dat de Z het derde lid zal worden in een trio van high-end apparaten voor LG. Dit zijn dan de lijnen van de G2, de Vu 3 en de komende LG Z. Of een gebogen smartphone er daadwerkelijk zal komen valt nog te bezien, maar je weet het nooit in de huidige cultuur van lekken. Wat denken jullie?

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.